nikon_solid_rgb_srbja_diacor

Nikon Mikroskopi

Miktodkop_nikon_Eclipse_Tserie_pogodan_za_IVD_VIRUSI_medicinska_oprema_nikon diacor serbia
nikon_solid_rgb

Fokus na virusologiju

Zbog izuzetno male veličine virusa (5-300 nm), njihova struktura i funkcija su uvek bili izazov za proučavanje. Tokom poslednjih vekova otkriveni su mnogi virusi i razvijene su vakcine protiv njih, ali je pronalazak elektronskog mikroskopa 1931. godine omogućio da se vizualizuju njihove složene strukture. Od tada, Nikon je postao stručnjak u pružanju naprednih sistema svetlosne mikroskopije za prikaz strukture virusa i infektivnosti u realnom vremenu sa visokom rezolucijom i velikom propusnošću. U vremenima kada je brza i pouzdana analiza virusa neophodna, značaj takve opreme je postao još očigledniji.

Pročitaj više
mikroskop_visoke_rezolucije_nikon_mikroskop_medicinska_oprema nikon diacor serbia
nikon_solid_rgb

Fokus na Super-Rezoluciju

Stotinama godina optička mikroskopija je potisnuta u režim ograničen difrakcijom, nesposoban da razreši detalje manje od približno 200 nm (u XY) i 500 nm (u Z). Ta granica je razbijena, što je dovelo do brojnih tehnika i kulminiralo dodelom Nobelove nagrade za hemiju 2014. pionirima mikroskopije super rezolucije. Sada možemo da slikamo sa dvostruko većom rezolucijom od prethodne pomoću mikroskopije sa strukturiranim osvetljenjem (SIM) i oko 10 puta veće rezolucije pomoću Stohastičke optičke rekonstrukcione mikroskopije (STORM).

Pročitaj više
mikroskop_gledanje_zivih_celija_nikon_medicinska_oprema nikon diacor serbia
nikon_solid_rgb

Fokus na neurobiološko slikanje

Pejzaž neurobiološkog snimanja brzo se menja usled tehničkog napretka u utvrđenim oblastima kao što su čišćenje tkiva i multifotonsko slikanje in vivo, ali i pojavom uzbudljivih novih tehnologija kao što su optogenetika i mikroskopija super rezolucije. Nikon je posvećen razvoju, usavršavanju i podršci tehnologija koje omogućavaju najsavremenija neurobiološka istraživanja.

Pričitaj više
homepage mu-dic_7cdbd9b893d44fa82ce9dc8587c2955c
MULogo_2x

Nikonov veb portal MicroscopiU sadrži tehničku podršku i pravovremene informacije o svim aspektima optičke mikroskopije, fotomikrografije i digitalnog snimanja. Najnoviji članak na veb stranici razmatra teoriju oslikavanja svetlosnih listova, pruža pregled dostupnih tehnika i njihove primene, te se upušta u neke od praktičnih aspekata pripreme uzorka.

Pročitaj više

ECLIPSE Si

Fokusirajte se u udobnosti. Udobnost u fokusu.


Nikon je dizajnirao ECLIPSE Si da ispuni rigorozne zahteve profesionalaca koji provode sate koristeći mikroskop. ECLIPSE Si je ergonomski dizajniran da poboljša operativnu efikasnost. Ovaj moćni instrument vam pomaže da duže ostanete fokusirani smanjujući opterećenje vašeg tela. ECLIPSE Si je novi standard u mikroskopima, koji proširuje mogućnosti istraživanja mikro sveta. Vrhunska optika za slike visokog kvaliteta
Nikonove napredne optičke tehnologije, koje su kulminirale dugom tradicijom proizvođača mikroskopa, igraju vitalnu ulogu u ECLIPSE Si. Sposobnost da ispunimo potrebu za tačnim posmatranjem primeraka je za nas izvor ponosa.

nikon_eclipse_si_diacor_mikroskopi
nikon_solid_rgb

Proizvodi

Multifotonski mikroskopi
Nikonovi višefotonski sistemi kombinuju mogućnost rezonantnog skeniranja visoke definicije i velike brzine sa specijalizovanom optikom i fleksibilnim konfiguracijama za intravitalno snimanje i potrebe snimanja dubokog tkiva.

Mikroskopi Super-Rezolucije

Mikroskopi super rezolucije pružaju rezoluciju bez presedana i uvid u molekularni pejzaž. Nikon nudi niz sistema super-rezolucije za aplikacije velike brzine i potrebe za snimanjem na nivou jednog molekula.
Konfokalni Mikroskopi
Idite dalje od standardnog konfokalnog snimanja uz Nikonove sisteme konfokalnog mikroskopa. AKS/AKS R je Nikonova serija konfokalnih mikroskopa 10. generacije i ima ultra-visoku gustinu piksela, poboljšanu osetljivost, brzinu i veliko vidno polje od 25 mm. AKS/AKS R konfokalni mikroskopski sistemi beleže nivo detalja bez presedana čak i kod velikih uzoraka. Paket softverskih alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji (AI) pojednostavljuje radne tokove konfokalnog snimanja i pojednostavljuje ekstrakciju podataka. Sa modularnim dizajnom, AKS/AKS R lako prilagođava multimodalne eksperimente kao i buduće proširenje kako bi se prilagodio rastućim istraživačkim potrebama.

Invertni Mikroskopi

Nikon invertni mikroskopi su poznati po optičkom kvalitetu, fleksibilnosti, modularnosti, jednostavnosti upotrebe i mehaničkoj preciznosti. Služeći ili kao samostalan sistem ili kao napajanje jezgra složenih, multimodalnih sistema za snimanje, Nikonovi invertirani mikroskopi obezbeđuju najbolje rezultate snimanja za svaki eksperiment.

Uspravni Mikroskopi

Legendarna Nikon optika u svakom Nikon uspravnom mikroskopu garantuje vrhunske slike u celom opsegu uvećanja. Univerzalni mikroskopski objektivi za multi-mode aplikacije za snimanje, napredne mogućnosti automatizacije, visoki N.A.s i velike radne udaljenosti, sve zajedno obezbeđuju izvanredne rezultate snimanja za kliničke aplikacije na višefotonsko snimanje.

Polarizacioni Mikroskopi

Polarizacioni mikroskopi se koriste za posmatranje svojstava dvostrukog prelamanja anizotropnih uzoraka praćenjem kontrasta slike ili promena boje. Nikon nudi sisteme za kvantitativne i kvalitativne studije.

Stereomikroskopi

Svaki Nikon SMZ stereomikroskop ima optiku vodeću u industriji, veliki opseg zuma i široka vidna polja za premošćavanje makro- i mikro slika. Nikonovi stereomikroskopi takođe imaju ergonomski dizajn koji olakšava rutinski rad na seciranju.

Skeniranje Ćelija

Nikonovi sistemi za snimanje u stilu inkubatora podižu snimanje živih ćelija na novi nivo kontrole životne sredine. Sofisticirana kontrola temperature, vlažnosti i gasa kombinuje se sa automatizovanim upravljanjem pločama i naprednim alatima za snimanje da bi se obezbedio vrhunski sistem snimanja za dugotrajno praćenje delikatnih uzoraka.

Nikon Kamere

Nikon ima raznoliku liniju kamera i kontrolera, što omogućava istraživačima da konfigurišu sistem za snimanje mikroskopom koji je idealan za njihove uzorke i aplikacije.

Nikon Objektivi

Svaki Nikon mikroskopski objektiv je precizno napravljen da obezbedi najviši nivo jasnoće i opšte optičke performanse. Nikon objektivi svetske klase, uključujući renomiranu beskonačnu optiku CFI60, daju briljantne slike zadivljujuće oštrine i jasnoće, od makro do nano-skale.

Dodaci za mikroskop

NIKON online alatka za odabir objektiva

Nikonova onlajn alatka za biranje objektiva vam omogućava da brzo i lako pronađete pravi cilj za svoju aplikaciju. Precizirajte pretragu na osnovu primene, tehnike, klase objektiva, tipa potapanja, itd. Specifikacije za više ciljeva mogu se prikazati u jednom prozoru radi lakšeg poređenja.

Online vodič dostupan sa pametnog telefonaMožete da pristupite veb-baziranom uputstvu za upotrebu ECLIPSE Si na svom pametnom telefonu jednostavnim skeniranjem nalepnice QR koda pričvršćene za mikroskop. Vodič na mreži pruža vizuelna uputstva uključujući filmove koji vam omogućavaju da brzo proverite kako da podesite i koristite mikroskop. Da biste direktno pristupili Online vodiču
* QR kod je registrovani zaštitni znak kompanije DENSO VAVE INCORPORATED.
nikon_online_vodic
nikon_vodic
sw2018 Myslowski

Nikon’s Small World

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za takmičenje

Nikonov mali svet se smatra vodećim forumom za predstavljanje lepote i složenosti života koji se vidi kroz svetlosni mikroskop. Takmičenje u fotomikrografiji otvoreno je za sve zainteresovane za mikroskopiju i fotografiju. Video takmičenje pod nazivom Mali svet u pokretu obuhvata bilo koji film ili digitalnu time-lapse fotografiju snimljenu mikroskopom.

https://enter.nikonsmallworld.com   link za online prijavu

Više informacija
Nikon_Logo_instruments_diacor_srbija
DIACOR_medicinska_oprema
Pozovite nas
+38111 4546989
+38111 4546990
Kontakt
info@diacor.rs
Adresa
DIACOR d.o.o.
Milice Milojkovic 8
11010 Belgrade, Serbia

© DIACOR  - Sva prava zadržana