AIRPHYSIO

 AirPhysio za zdrava pluća

AirPhysio

REHABILITACIJA nakon COVID-19 – Kako OPEP aparat može podržati bolji i brži oporavak

Covid 19

Rehabilitacija COVID pacijenata, koja na žalost predstavlja većinu svih inficiranih pacijenata postaje tema oko koje se vodi velika diskusija, sa ciljem da se pacijenti vrate punoj funkcionalnosti, vrate svojim poslovima i kvalitetu života. Nedavno obljavljene studije pokazuju efektivnost rehabilitacije kod težih oblika COVID-19 pacijenata. Pulmonalna rehabilitacija predstavlja značajan segment lečenja s obzirom da je kod pacijenata primećena smanjena snaga respiratornih mišića i narušena prohodnost vazdušnih puteva. Smatra se da OPEP aparat povećava snagu respiratornih mišića, poboljšava ventilaciju, povećava kapacitet  pluća, pospešuje izbacivanje mukusa i pulmonalnu higijenu. Preporučuje se da OPEP terapija traje 10 minuta dnevno 3 puta po 8 udisaja i izdisaja, sa pauzama. 

Pročitaj više

Šta je AirPhysio?

AirPhysio koristi potpuno prirodan proces koji se zove terapija oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP) i koristi se za čišćenje sluzi i povećanje kapaciteta pluća
about Airphysio
Ako živite sa hroničnim stanjima kao što su astma, hronična opstruktivna bolest pluća (HOBP), cistična fibroza ili bronhiektazija, vaše telo može imati smanjenu sposobnost da očisti akumuliranu sluz. 
OPEP je drug-free terapija koja pomaže čišćenje mukusa iz pluća i povećanje kapaciteta pluća podstičući prirodan mehanizam pluća. OPEP terapija takođe pomaže bržem oporavku nakon kardioloških i abdominalnih operacija smanjujući rizik respiratornih komplikacija nastalih usled sekrecije mukusa.  Poboljšanje prohodnosti vazdušnih puteva je takođe je vrlo značajno kod stariji osoba, kao i kod pušača. OPEP terapija pomaže deci i odraslima koji boluju od astme tako što smanjuje frekvenciju noćnih napada i poboljšava kvalitet sna. Osobe sa sezonskim alergijama su takođe posvedočile olakšanju simptoma korišćenjem OPEP aparata. 
glass
OPEP terapija nije ograničena samo na upotrebu kod pacijenata. Zdravi rekreativci i profesionalni sportisti mogu osetiti velike benefite ove terapije zato što utiče na povećanje svih performansi tokom treninga i takmičenja. OPEP povećava kapacitet pluća, smanjuje treningom uzorkovano ostajanje bez daha, povećava toleranciju treninga i ubrzava oporavak nakon treninga. 

AirPhysio

AirPhysio Orange-Devices-1000x1024-2021-HR-scaled
AirPhysio za decu

AirPhysio

AirPhysio Blue-Devices-1000x1024-2021-HR-scaled
AairPhysio za smanjen kapacitet pluća

AirPhysio

AirPhysio Teal-Devices-1000x1024-2021-HR-scaled
AirPhysio za zdrava pluća

 AirPhysio za zdrava pluća

Mnogi ljudi sa normalnim kapacitetom pluća i dalje imaju blage probleme sa disanjem zbog nedavne bolesti, pušenja ili drugih uticaja okoline. AirPhisyo Average Lung je dizajniran da pomogne u sprečavanju dugotrajnih oštećenja do kojih može doći usled ovih stanja, tako što primorava pluća da vežbaju i izbacuju sluz koja se prirodno nakuplja usled kontaminacije ili drugih zdravstvenih stanja. Kao i kod drugih AirPhysio proizvoda, AirPhysio Average Lung koristi potpuno prirodan proces koji se zove terapija oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP) za čišćenje sluzi i jačanje pluća kako biste se mogli vratiti zdravom i produktivnom životu bez brige o svom disanju.

Pročitaj više

AirPhysio za zdrava pluća
- Za osobe sa umerenim ili manjim respiratornim problemima

Idealno za pojedince koji žele dugoročno sprečiti
efekte nastale usled preležanih stanja:
Astma, bronhiektazije, cistična fibroza.
Takođe se preporučuje pojedincima: koji žele da poboljšaju funkciju pluća, imaju blage ožiljke na plućima zbog prethodne bolesti, žele da spreče smanjenje funkcije pluća, žele da uspore napredovanje degenerativnih stanja
 AirPhysio za zdrava pluća

DOKAZANE PREDNOSTI

Olakšavanje izbacivanja sluzi -
Ubrzanje postoperativnog oporavka -
Ojačava respiratorni sistem -
- Povećanje ekspanzije pluća
- Pospešuje plućnu higijenu
- Sprečava atelektazu

AirPhysio za decu

Deca se uglavnom brzo oporavljaju od prehlade ili gripa, ali povremeno se javljaju ožiljci ili postoji duži period nakupljanja sluzi u njihovim plućima. Pored toga, za decu sa astmom ili drugim hroničnim stanjima određene aktivnosti su zamornije nego obično. To može uticati na samopouzdanje i uživanje u tim aktivnostima. AirPhysio Children koristi terapiju oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP), prirodni proces, kako bi pomogao u čišćenju sluzi iz disajnih puteva i proširio i ojačao pluća vaše dece. Pružajući vežbu za pluća na prirodan način, AirPhysio Children pomaže u poboljšanju funkcije pluća, dok istovremeno smanjuje rizik od infekcija usled nakupljanja sluzi i poboljšava opštu higijenu pluća. To znači poboljšan kvalitet života za igranje ili sportove posle škole, kao i smanjen rizik od dugotrajnih problema sa plućima.

Pročitaj više

AirPhysio za decu
- Pomoć u lečenju astme i oporavku od prehlade ili gripa           

Takođe se preporučuje deci sa:

Blagi respiratornim problemima
Niskim kapacitetom pluća zbog nedavne bolesti
Hroničnim respiratornim stanjima
AirPhysio za decu

DOKAZANE PREDNOSTI

Olakšavanje izbacivanja sluzi -
Ubrzanje postoperativnog oporavka -
Ojačava respiratorni sistem -
- Povećanje ekspanzije pluća
- Pospešuje plućnu higijenu
- Sprečava atelektazu

AirPhysio za smanjen kapacitet pluća

Svi AirPhysio proizvodi koriste proces koji se zove terapija oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP) za čišćenje sluzi, kao i širenje i jačanje pluća. OPEP je zasnovan na prirodnom procesu koji pomaže vašem telu da efikasno očisti vaše disajne puteve; omogućavajući vašim plućima da rade efikasnije, smanjujući rizik od infekcija i poboljšavajući opšte kardiovaskularne performanse.
Pacijenti sa astmom, HOBP, cističnom fibrozom ili bronhiektazom često imaju ugroženu sposobnost čišćenja nakupljene sluzi. Dokazano je da OPEP terapija pomaže u otpuštanju i izbacivanju sluzi, čime se čiste disajni putevi i pomaže vašim plućima da rade bolje. AirPhysio za smanjen kapacitet pluća pomaže prirodnom procesu čišćenja tela, podržavajući optimalnu higijenu pluća i vraćajući kapacitet pluća. Ovaj uređaj je lagan i lak za upotrebu i nošenje sa sobom tokom dana.

Pročitaj vše

AirPhysio – za smanjen kapacitet pluća

AirPhysio uređaj za smanjen kapacitet pluća je dizajniran za pacijente kao pomoć u lečenju astme, HOBP, bronhiektazije i/ili oporavka od prehlade i gripa. Ova verzija je takođe pogodna za osobe sa niskim kapacitetom pluća u poodmaklim godinama, osobe sa slabošću respiratornih mišića ili sa teškim respiratornim stanjima.

Uređaj za smanjen kapacitet pluća dolazi sa:
1. Kuglicom za prosečan kapacit pluća – Za ljude sa prosečnom kondicijom ili koji imaju respiratorno stanje kao što je astma, HOBP ili cistična fibroza


2. Kuglica za smanjen kapacitet pluća – Za ljude sa teškim respiratornim stanjima

Kuglice su zamenljive u uređaju, tako da možete izabrati kuglicu koja odgovara vašem kapacitetu pluća
AirPhysio  uređaji jačaju vaša pluća i poboljšavaju dah bez upotrebe lekova ili lekova i bez neželjenih efekata.

DOKAZANE PREDNOSTI

Olakšavanje izbacivanja sluzi -
Ubrzanje postoperativnog oporavka -
Ojačava respiratorni sistem -
- Povećanje ekspanzije pluća
- Pospešuje plućnu higijenu
- Sprečava atelektazu

Kako se koristi AirPhysio

How AirPhysio Works In The Lungs

AirPhysio OPEP Mucus Clearance and Lung Expansion

Why Is AirPhysio Needed

AIRPHYSIO

Razumevanje vaših pluća

Kako pušači gube funkciju pluća

Zašto teže dišem kako starim?

“Zaboravljeno" stanje astme

AirPhysio je medicinski uređaj (klasa I)
čija je efikasnost potvrđena brojnim kliničkim studijama

AirPhysio uređaji jačaju vaša pluća i poboljšavaju dah bez upotrebe  lekova i bez neželjenih efekata.

Naš asortiman nagrađivanih medicinskih uređaja dokazano poboljšava kapacitet i performanse pluća. Pružajući efikasne vežbe za jačanje, AiPhysio proizvodi pomažu u prevenciji bolesti pluća i podstiču oporavak nakon bolesti.
airphysio  uređaji jačaju vaša pluća i poboljšavaju dah bez upotrebe lekova ili lekova i bez neželjenih efekata.
AIRPHYSIO
DIACOR_d removebg-preview
Pozovite nas
+38111 4546989
+38111 4546990
Kontakt
info@diacor.rs
Adresa
DIACOR d.o.o.
Milice Milojkovic 8
11010 Belgrade, Serbia

© DIACOR  - Sva prava zadržana