Diacor_medicinska oprema

MISIJA

DIACOR


Naša misija je briga o ljudima, radna etika i profesionalizam. Diacor tajna našeg uspeha je u davanju i kreiranju bolje budućnosti kroz sagledavanje našeg doprinosa svetu u kome živimo i radimo.

Vreme koje ulažemo u delatnost kojom se bavimo zaslužuje 100%-tni fokus i posvećenost. Produktivno upotrebljeno vreme znači da svakom zadatku koji je pred nama pristupamo sa punom pažnjom i trudom.

Pod profesionalizmom podrazumevamo način na koji poslujemo: naše procese, edukaciju, tačnost, integritet, kredibilitet i posvećenost kontinuiranom unapređivanju. Nikada ne prestajmo sa učenjem i ličnim rastom. Neka nam prioritet bude konstantno usavršavanje u svim oblastima.

.

VIZIJA

 Diacor vizija je da predano radimo na uspostavljanju pozicije regionalnog lidera u oblasti distribucije medicinskih sredstava. Želimo kontinuirano da unapređujemo partnerske odnose sa kupcima i povećavamo njihovo zadovoljstvo.

Prepoznati smo po uvođenju inovativnih rešenja i distibuciji brendova sa najvećim poverenjem u oblasti medicinskih tehnologija, kontinuiranoj edukaciji i istraživanju novih mogućnosti za unapređenje zdravstvene zaštite i poboljšanje kvaliteta dijagnostičkih I terapeutskih metoda.

Želja nam je da razvijamo i unapređujemo izuzetne sposobnosti zaposlenih i poboljšavamo kvalitet procesa unutar organizacije.

Diacor_iso_sertifikati

ISO Sertifikati

ISO 9001
ISO 45001
ISO 14001
medicinska_oprema_diacor_srbija
Pozovite nas
+38111 4546989
+38111 4546990
Kontaktirajte nas
info@diacor.rs
Adresa
DIACOR d.o.o.
Milice Milojkovic 8
11010 Beograd, Srbija

© DIACOR  - Sva prava zadržana