seiler blue-logo

Seiler Kolposkop

 KOLPOSKOPI SEILER

medicinska oprema kolposkop ginekologija

935 Kolposkop

Kolposkopi igraju ključnu ulogu u ranoj dijagnozi preinvazivnih i invazivnih epitelnih promena genitalnog trakta. 935 je robustan kolposkop sa veoma pristupačnom cenom. 3 korkaka uveličanja, sa objektivom od 300mm nudi uvečanje od 3x, 7x,11x puta. Kolposkop 935 dolazi montiran na vertikalnom postolju sa 5 točkića. Kolposkopi Seiler obezbeđuju trodimenzionalnu sliku svojom odličnom optikom, višestrukim nivoima zumiranja i prvoklasnim sistemom osvetljenja, omogućavajući na taj način ispravnu ranu dijagnozu, što pomaže da se započne efikasna terapija.
Cena kolposkopa: na zahtev


ginekologija kolposkop 955 medicinska oprema diacor srbija

955 Kolposkop

Kolposkop SEILER 955 ima ergonomski dizajn koji rezultira rad bez zamora. Izvanredna optika sa briljantnim, trodimenzionalnim slikama i velikom dubinom polja povećavaju stopu uspeha tačne dijagnoze. Kolposkop 955 nudi uveličanje od 5 nivoa u kombinaciji sa pantografskom rukom i standardnim LED svetlom. Svi Seiler kolposkopi mogu biti opremljeni digitalnom kamerom. 
Modularni sistem
Kreirajte svoj individualni kolposkop za svoju posebnu primenu. Modularni sistem omogućava lako naknadno prilagođavanje širokog spektra dodataka.
Kolposkop možete opremiti digitalnom kamerom, video sistemom Full HD ili 4K, ili nastavak za nastavnu glavu, zaštitnike za objektive, binokularnu ergonomsu inklinirajuću glavu, zeleni filter, laserskih sistema idr. 
Cena kolposkopa: na zahtev


Logo_seiler1
kolposkop video kolposkop sa naprednim funkcijama ginekologija diacor beograd srbija

985 Kolposkop

985 kolposkop je model sa rukom preko ramena. Nalazi se na višoj poziciji i opremljen je sa petostrukim uveličanjem. Ultra-jako osvetljenje
Imate izbor različitih sistema osvetljenja. Bilo da se radi o koaksijalnom hladnom osvetljenju, direktnom halogenom osvetljenju ili LED osvetljenju - sve 3 verzije nude dosledno osvetljenje prave boje i čine anatomske strukture i krvne sudove jasno vidljivim.
Trajnost
Kolposkopi SEILER su opremljeni visokokvalitetnim metalnim kućištem i odlikuju se dugim vekom trajanja.

Cena kolposkopa: na zahtev

Sposobnost rada u udobnom položaju je kritična za ginekologe. U nastojanju da se što je više moguće ograniči rizik od mišićno-skeletnih poremećaja, Seilerovi kolposkopi su ergonomski dizajnirani sa posebnim naglaskom na udobnosti lekara. Seiler kolposkopi obezbeđuju da ginekolozi rade u uspravnom, položaju uz zadržavanje vizuelnog kontakta sa pacijentima.

- Ergonomski pozicionirani pogoni za podešavanje visine, fokusa i ugla omogućavaju da se pozicionira sa milimetarskom tačnošću.

- Jednostavna zamena okulara i sočiva objektiva

Kolposkopija je klinička procedura za ispitivanje epitela grlića materice i okolnog anogenitalnog područja. Kolposkop je jednostavno instrument sličan mikroskopu sa moćnim izvorom svetlosti.

Karakteristične slike tkiva, sastavljene od morfologije epitelnih ćelija i vaskularnih šara, omogućavaju kliničko prepoznavanje patologije. Procedura je poboljšana upotrebom hemijskih rastvora (sirćetna kiselina i Lugolov jod) koji se nanose na epitel kao kontrastna sredstva da pomognu u razlikovanju normalnog od abnormalnog tkiva.

SEILER kolposkopi se mogu koristiti kao operativni mikroskop za odabrane otolaringoskopske preglede i ambulantne hirurške procedure kada je potrebno uvećanje.

SEILER CO2 laserski mikromanipulator
namenjen je za upotrebu sa CO2 hirurškim laserima sa zglobnom rukom i Seiler kolposkopom modelima 935, 955 i 985. Mikromanipulator je hirurški alat koji se prvenstveno koristi za ginekologiju i ORL.

ginekolog: cervicitis; karcinom in situ; cervikalni polipi; akuminatum kondiloma; vaginalna adenoza; lezije vulve; neoplazme vulve, otvora uretre i grlića materice; akuminatum kondiloma vulve, vagine i grlića materice; leukoplakija vulve, vagine i grlića materice.

ORL: stenoza larinksa; granulomi larinksa; laringocela; polipi larinksa; karcinom larinksa, jezika, dna usta i nepca.

seiler blue-logo
DIACOR_medicinska_oprema_
Pozovite nas
+38111 4546989
+38111 4546990
Kontaktriajte nas
info@diacor.rs
Adresa
DIACOR d.o.o.
Milice Milojkovic 8
11010 Beograd, Srbija

© DIACOR  - Sva prava zadržana